Fontoslinkek

… Linkgyűjtemény …

Magyar szántóföldi permetezőgépek gyártása és egyedi fejlesztése 1977-óta!

Magyar szántóföldi permetezőgépek gyártása és egyedi fejlesztése 1977-óta!

A Huniper Permetező Kft. egy főként permetezőgépeket és műtrágyaszóró gépeket gyártó, magyar tulajdonú családi vállalkozás. Célunk a legkorszerűbb gépek gyártása, összhangban a magyar és az Európai Uniós szabványokkal. Olyan gépeket gyártunk, melyek a legújabb fejlesztésekkel, precíziós eszközökkel működnek.

Termékeink fejlesztésénél elsődleges szempont a gép egyszerű kezelhetősége és strapabíró, megbízható mivolta. Célunk, hogy vevőink a permetezésre rendelkezésre álló rövid időt maximálisan és pontosan fel tudják használni a munkavégzésre. Gépeink általános, minimális karbantartást igényelnek, melyhez természetesen bármikor elérhető cégünk. Ez első szezon után rendszerint önállóan végezhető feladatot jelent.

A garancia a több évtizedes hírnevünk, tapasztalatunk és a folyamatos fejlesztéseink. Alapvetően hazai közép- és nagyüzemek, illetve egyéb belföldi vállalkozások tartoznak a felhasználóink közé.

Cégünk elkötelezett abban, hogy minél közelebbi kapcsolatot alakítsunk ki a vevőkörünkkel, amely azt eredményezi, hogy az üzleti kapcsolataink rendszerint baráti kapcsolatokká fejlődnek. A kereskedőink által értékesített gépek is gyári beüzemelésben és betanításban, illetve garanciában részesülnek. Az üzleti partnereinket családtagként kezeljük. Folyamatosan naprakész kapcsolatot tartunk velük. Első kézből értesülnek fejlődésünk minden állomásáról.

Huniper szántóföldi permetezőgép tervezésénél a funkcionalitás, a könnyű kezelhetőség és a robosztus teherbírás a fő szempontok. Ezek a tulajdonságok teszik gépeinket, hosszú távú befektetéssé és garantálják azt, hogy Önt soha ne érje meglepetés munka közben.

Precíziós megoldásinkkal és az új vezeték nélküli vezérléssel, (automata szakaszolás és mennyiség szabályozás) a permetezőgép, pontosan annyi vegyszermennyiséget juttat ki amennyi szükséges. Így a környezetvédelem mellett, gazdáink jelentős megtakarítást is élveznek.

A Huniper permetező nem néhány évre készül! A gyártás során felhasznált csúcsminőségű anyagok, a 40%-al erősebb váz, a 16mm vasagságú, extrém teherbírású permetlé tartály, a szórókeret zsírzópontjai és a kritikus pontok szándékos túltervezése garantálják a hibamentes hosszú üzemidőt.

Related Posts