Fontoslinkek

… Linkgyűjtemény …

Gardrób Megoldások

Neked melyik a jó: Ikea PAX vagy egyedi gardróbszekrény?

Mindig nagy dilemma elé állítja az embert, ha gardróbszekrényvásárlás előtt elgondolkozik, a lapra szerelt bútor és az egyedileg gyártott gardróbszekrény közt. Az alábbiakban össze szedtem neked néhány fontos gondolatot a témában. Gardrób Megoldások mindenkinek!

Lássuk hát mi is jutott eszembe az IKEA PAX bútor és a személyre szabott gardróbszekrények kapcsán.

1# ÁR

Itt nincs helye az önámításnak, az ár igenis nagyon fontos! Ebben elsőre az „IKEA PAX” lapra szerelt bútor nagyon is csábítónak, szinte verhetetlennek tűnik. Viszont csak addig, míg el nem gondolkozunk néhány kényelmi kiegészítőn. Legyen benne csillapítós fiókbehúzás, esetleg nadrágtartó…rögtön megugrik az ár és eléri az egyedileg gyártott gardrób értékét.

2# Tervezés

Már megvan a hely, meg van, a konkrét igény csak formába kellene önteni. A lapra szerelt bútorokat forgalmazó áruházak többnyire kínálnak online tervező programot, amivel összeállíthatod gardróbod, konyhád esetleg választhatsz IKEA PAX bútorcsaládjuk egyes darabjaiból.

Viszont, ha asztalos (gardróbológust ☺) szakembert hívsz, egyéni igényeidet szem előtt tartva olyan gardróbot tervezhetsz vele, ahol minden részlet olyan, ahogy szeretnéd, nem kell megalkuvónak lenned egyetlen csavarban sem. Ha úgy szeretnéd, simán pont akkora hely jut új porszívódnak a szekrényben amekkora kell.

SŐT: nálunk ígénybe veheted a 50%-os Otthon felújítási támogatást is ,mert a gardróbjaink beépített bútornak számítanak. Ide kattinva tudsz erről többet olvasni.

3# Szállítás

Az IKEA PAX bútornál nem árt egy napot kivenni szabinak, valakinek várnia kell a bútort. A szállítók készségesen egészen küszöbig hozzák a nehéz csomagokat. A továbbiakról már neked kell gondoskodnod. Esetleg egyéni szállítás esetén a várakozás unalmas percei után, az áruház háta mögött megvárni a raktárost, belegózni a kocsiba mindent, és utána felcipelni a lakásba.

Egyedi gardróbnál egyedi szállítás! A megbeszélt napon a megbeszélt időben berreg a csengő, jön a gardrób. Csupán annyi a dolgod, hogy kinyisd az ajtót. A szakemberek nem csak felhozzák a bútort be is építik profi módon a helyére.

4# Szerelés

Az előző sorokból egyenesen következik a szerelés problémája. Lapra szerelt IKEA PAX bútornál választhatjuk azt a megoldást, hogy Te magad szereled készre az egészet. Nyilván szinte mindegyik háziúrnál van egy csillagcsavarhúzó, de gyorsan kiderül, hogy haladni kézi szerszámokkal igen csak lassú és körülményes. Egy bútorért pedig nem érdemes elektromos csavarbehajtóba invesztálni.

Nem is beszélve az időről! Ki kell vegyed a szabadnapot, vagy meg kell várnod a hétvégét, addig csak állnak a dobozok valahol a lakásban. Picit belegondolunk, könnyű kiszámolni, hogy ez idő és pénz deficit. Míg szereled a bútort, addig jó pénzt kereshetnél az eredeti munkáddal, esetleg családoddal töltheted az időd.

Ha úgy döntesz, hogy inkább egyedi gardróbszekrényt szeretnél egy IKEA PAX helyett, akkor állok a rendelkezésedre.

Hívj ezen a számon: 0630 8 820 820 és beszéljük, meg hogy milyen gardróbszekrényt szeretnél.

Related Posts